Hi ha un món a quatre passes de la nostre ment

on la realitat és un intrús i els somnis esdevenen realitat.

Ens hi podem escapar quan volguem,

no necessitem contrasenya secreta, ni vareta màgica,

ni llàntia d’Aladí, només ens cal imaginació i curiositat per

descobrir les coses que mai han existit.

miércoles, 17 de febrero de 2010

L'illa del tresor


Éssers de la nit com anem de pirates? Després de Salinger ens endinsem en mons marins, criatures sense escrúpols i illes paradisíaques... Us parlo de l'illa del tresor de Robert Luis Stevenson.

En aquest cas Stevenson ens porta a l'Anglaterra del segle XVII. Allà, a un noi que treballa a una fonda al costat del mar li arriba a les mans el mapa del tresor d'un famós pirata. Ull aquí! Perquè parlem del Mapa amb majúscules, el típic mapa on les creus marquen el tresor, on l'illa té un nom tan pintoresc i enigmàtic com "Illa de l'esquelet" , o sigui l'esteriotip de mapa ideal per anar a buscar un tresor fabulós. Jim (el noi de la fonda) es farà acompanyar d'un cavaller, un metge i una tripulació dubtosa a la recerca del famós tresor.


L'illa del tresor és un llibre força complet, té misteri, té aventures, té mar, té terra, té pors i té desitjos. Us el recomano bèsties nocturnes!

Per tots aquells que perseguiu somnis, que anheleu viatjar per conèixer racons màgics i pels que de nit somieu en un món ple de pirates i de rom, pels vicis i per la bona vida! No pareu de viatjar, no deixeu que us tallin les ales, que no us treguin la llibertat! Va per vosaltres Nocàmbuls...



No hay comentarios:

Publicar un comentario